Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Kamila Uhrinová 8. 9. 2023
Hľadala som v Brne prenajom a na tejto stránke som našla ten pre mňa ideálny. Super prístup pani maklérky Tesařové, dobré a rýchle jednanie🙂teším sa,že počas celej doby nájmu budem mať v prípade potiaží práve ju vždy po ruke.. doporučujem👍🏻
Tomáš I 19. 7. 2023
Děkuji paní Tesařové za pomoc a profesionalitu při pronájmu bytu. Vše proběhlo hladce a bez problémů. Budu se těšit na další spolupráci. Děkuji!
Luboš Jašek 17. 7. 2023
Skvělá komunikace a profesionální přístup paní Tesařové. Se službami jsme velmi spokojení.
Jan Svoboda 29. 6. 2023
Děkuji paní Ivě Tesařové za její profesionální, proaktivní a milý přístup při koupi bytu a jeho následném pronájmu. Byl jsem velmi spokojen a těším se na další spolupráci. Jan Svoboda
R. Juniku 22. 6. 2023
Děkuji paní Tesařové za profesionální a lidský přístup. Vždy byla na telefonu a zařídila vše co jsem potřebovala. Moc milá a ochotná. Děkuji jí i celému týmu.
Miroslav Stříž 21. 6. 2023
Tímto chci poděkovat za pomoc při hledání pronájmu bytu paní Tesařové, je to skutečný profesionál který svou práci odvádí na 130%. Ještě jednou děkuji a těším se na další spolupráci.
Karolína Lysá 12. 6. 2023
S paní Tesařovou je radost spolupracovat, provedla mě celým procesem zřízení pronájmu, vždy mi byla k dispozici a vstřícně reagovala na veškeré mé otázky a požadavky. Byla jsem moc spokojená, děkuji!
Adam Ondřej 11. 6. 2023
Velmi příjemná spolupráce. Paní Tesařová mi poskytla veškeré informace o pronájmu o který jsem měl zájem, provedla mě celým procesem nového nájmu, vždy byla k dispozici a ochotná poradit po telefonu v případě mých dotazů. Moc děkuji za Vaši práci, Adam Ondřej
Martin Janda 9. 6. 2023
Hodnotím paní Tesařovou velmi kladně, vždy mi dokázala všechno podrobně vysvětlit a poradit. Nebyl žádný problém v komunikaci. Byla a stále je radost se vidět/slyšet.
Simona Pružincová 19. 4. 2023
Pani Tesařová je veľmi milý a profesionálny maklér s príjemným prístupom a vystupovaním. Ďakujeme za ochotu vyjsť v ústrety a so všetkou pomocou pri hľadaní prvého psoločnéhu bytu.
Přidat referenci